Vodeća koalicija u gradu stabilna

Kao potvrdu za ovakav stav on navodi, da je početkom nedelje imao sastank sa predsednikom Skupštine grada, Miletom Ilićem, gde je postignut dogovor oko dnevnog reda Skupštine koja će biti održana u ponedeljak, 9.febrara, i da su razgovori, kao i uvek do sada, bili krajnje korektni i konstruktivni.

-Hapšenja istaknutih članova Gradskog i Okružnog odbora SPS-a ne utiču na naš rad i saradnju,a, kao i uvek, mora se poštovati predpostavka nevinosti, dok se ne dokaže suprotno.Dakle, sve funkcioniše u najboljem redu,ističe Perišić.

I predsednik Skupštine grada i istaknuti funkcioner SPS-a u Nišu, Mile Ilić, kaže da koalicini odnosi ni na koji način nisu destabilizovani nakon što su se, nedavno, našli u pritvoru predsednik Okružnog odbora SPS-a Igor Novaković i predsednik Gradskog odbora ove partije, Slavoljub Vlajković.

-Zajednički radimo na pripremi naredne sednice Skupštine grada,kao što je bilo i do sada,nema nikakvih problema.Imamo stabilnu većinu pa će sve odluke,verujem,biti donate i većinom glasova odbornika.Što se tiče nedavnih lišenja slobode, mogu samo da kažem da su pojedinačni slučajevi odgovornost pojedinca i da to nema veze sa političkim odnosima i političkom stabilnošću u gradu,izjavio je Ilić.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Download Free WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Premium Free WordPress Themes and Free Premium WordPress Themes
Kontakt
Free mockups
Free Web Hosting