Nišlijama 15 odličja u Malmeu!

1 (4)

Članovi Sportsko rekreativnog udruženja osoba sa invaliditetom Naisa iz Niša osvojili su čak 15 medalja u švedskom gradu Malmeu, na 38. međunarodnim igrama. U konkurenciji preko 3000 sportista sa invaliditetom, iz 40 zemalja Evrope, 15 takmičara Naise osvojilo je čak 15 medalja.Posebno dobre rezultate ostvarili plivači Nemanja Tadić iz Niša i Nemanja Miljković iz Paraćina, koji su u svojim kategorijama invaliditeta osvojili po tri zlatne medalje. Odličan nastup imao je i Aleksandar Prijović iz Kragujevca, osvajač dve srebrne i jedne bronzane medalje. U stonom tenisu, visoki međunarodni ugled potvrdili su Nebojša Ilić i Bojan Stamenković. Ilić je u singlu i dublu osvojio tri srebrna odličja, Stamenković dva, a Milan Antić jedno srebro.
U ekipi Naisa bili su i projekt – menađžer Vladimir Bajin, treneri Viktor Ristić, Veljko Stojanović i Branimir Sredojević, kao i personalni asistenti Lidija Antić, Jelena Prijović i Barbara Lučić.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Download Free WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Premium Free WordPress Themes and Free Premium WordPress Themes
Kontakt
Free mockups
Free Web Hosting